Amenajare cabinet medical cu tavane extensibile

De-a lungul anilor, am avut numeroase proiecte de amenajări pentru diferite spații comerciale, cu ajutorul tavanelor extensibile. O amenajare cabinet medical este foarte ușor de realizat doar schimbând plafonul – adăugând, astfel, un element deosebit încăperilor. Tavanele extensibile sunt ideale în acest sens, întrucât pot fi montante atât orizontal, cât și vertical.

Amenajare cabinet medical – galerie foto

În ceea ce privește amenajarea cabinetelor medicale, cele mai apreciate modele de către clienții noștri au fost tavanele imprimate cu motive naturale sau cele lucioase simple, albe (care reflectă lumina foarte bine, accentuează curățenia spațiului, oferă impresia unui loc deschis etc.).

Printre proiectele la care am lucrat – amenjare cabinet medical – a fost și cel de la Clinica „Cronos” by Dr. Stan, unde s-a optat pentru un tavan alb lucios, cu perimetral banda led alb.

De asemenea, avem în portofoliu câteva amenajări ale unor cabinete medicale de stomatologie și nu numai. Unul dintre clienții noștri, din Iași,a optat pentru un model deosebit de tavan imprimat iluminat cu led, cu motive inspirate din natură.

amenjare cabinet medical

Pentru un model asemănător a optat și deținătorul unui cabinet stomatologic din Focșani. Trebuie să recunoașteți că altfel te duci la dentist, când ai așa un cer senin deasupra capului, nu?

amenajare cabinet medical

Modele de tavane extensibile pentru amenajare cabinet medical: versatile, elegante, creative

Tavanele extensibile reprezintă o modalitate simplă și plăcută de a amenaja o încăpere, oferind o multitudine de opțiuni creative. Avantajul unui tavan extensibil îl prezintă faptul că poate fi instalat pe suprafețe înclinate, orizontale, chiar si pe cele verticale. Formele pe care le poate lua un tavan extensibil sunt extrem de numeroase. Modelele de tavane extensibile sunt foarte versatile.

Tavanele imprimate oferă posibilitatea de a impirma fotografii, logo-uri, la alegere, pe 14 finisaje.

Tavane lucioase. Sunt foarte elegante și potrivite atât în restaurante, birouri, cât și în locuințe. Avantajul lor este că, datorită aspectului lucios, lumina, atât cea naturală, cât și cea artificială este difuzată mai eficient. Un mod plăcut de a vă bucura de o cameră mereu luminoasă.

Tavane translucide, cu inserții LED, îți transformă plafonul într-un corp de iluminat imens, creând o atmoferă deosebită.

AVANTAJE PRINCIPALE:

  • design unic
  • modularitate
  • securitate – material ignifug
  • rezistență la umezeală și în caz de inundații
  • memorie (compus din molecule cu memorie)
  • izolație termică
  • soluții de optimizarea acustică prin tehnologia Acoustics®

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

Sună la 0746529730!