Despre tavane

Detalii tehnice

O instalare traditionala a unui tavan extensibil, cum ar fi un dormitor, de o suprafata de aproximativ 25 m2 cu un format simplu, implica o jumatate de zi de lucru si nu necesita mutari de mobilier.

Instalarea tavanelor extensibile

Instalarea unui tavan extensibil se poate efectua in doar cateva ore, fara praf, fara mirosuri locatia respectiva fiind disponibila imediat pentru utilizare. Asigura ascunderea discreta a cablurilor si a conductelor. Este usor de adaptat si modificat.

Calitati material

Este asigurata o tensiune optima pentru o suprafata intinsa perfect. Dintr-o singura fasie se pot acoperi suprafete de 100 m2. Pelicula de pvc asigura un deosebit confort vizual. Bineinteles tavanul extensibil este anti-static si ignifug. Tavanul extensibil este eco-friendly, deoarece cu tehnologia existenta poate fi reciclat 100% .

Conform standardelor internationale este un material nontoxic. Tavanul extensibil este ideal pentru medii ce prezinta o umiditate sporita intrucat prezinta rezistenta la umiditate. In cazul unei eventuale inundatii tavanul extensibil ofera protectie marita. Studiile arata faptul ca prezinta o buna rezistenta mecanica ce ii ofera posibilitatea de a absorbi impacturile.

Rezistența

Tavanele extensibile Flexifoll sunt realizate dintr-o membrana elastica creata dintr- un polimer.

Tavanele si peretii Flexifoll sunt creati dintr-o membrana neinflamabila – material 100% ignifug.

In caz de inundatie sau orice alt tip de avarie cu apa, tavanele pot suporta mase mari de apa (fara perforatii ale prelatei si cu o fixare de profiluri de 30 kg / m). Vedeți în exemplul alăturat din dreapta un tavan, înainte și după ce apa a fost eliminată.

Membranele elastice sunt foarte puternice. Ele pot sprijini mase de pana la 150 kg fara sa se rupa pentru ca apoi sa revina la forma lor initiala.

Curățarea

In conditii normale de utilizare, un tavan fals nu trebuie sa fie curatat. In cazul in care un tavan este patat, poate fi curatat cu piele de caprioara. Exista, de asemenea produse de curatare speciale.

Instalarea tavanelor extensibile

Un tavan extensibil este instalat la cativa centimetri de plafonul existent de catre un instalator autorizat. Membrana tavanului fals poate fi fixata la orice inaltime, cu un minim de 2,5 cm inaltime fara a exista o inaltime maxima impusa.

Durata de viață

Experienta ne arata ca tavanele noastre isi pastreaza toate calitatile tehnice foarte multi ani. Multe tavane extensibile exista inca la douazeci de ani dupa instalarea acestora.

Tavane imprimate

Datorita imprimarii digitale este posibil sa se imprime fotografii, logo-uri si alte modele la alegere pe 14 finisaje. Modelele / fotografiile trebuie sa aiba cel putin o rezolutie de 300 dpi.

Tavane acustice

Exista si posibilitatea instalarii de tavane extensibile acustice care sunt fabricate din membrane micro-perforate ca un absorbant acustic ce combina estetica cu calitatea acustica. Retineti ca absorbantul acustic este diferit de izolatorul acustic. (Absorbantul acustic imbunatateste sunetul de camera.)

Tavanele false acustice sunt neinflamabile datorita membranei din material ignifug.

CERE O OFERTĂ ACUM

Ne poți contacta telefonic la 0746529730, pe pagina de Facebook sau direct prin formularul alăturat:

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Sună la 0746529730!