Modele de tavane extensibile. Amenajează orice spațiu pe gustul tău

Pentru iubitorii de amenajări interioare și mai ales pentru cei care își doresc un spațiu de locuit sau comercial deosebit, alegerea unor modele de tavane extensibile poate deveni o aventură… Una foarte plăcută, de altfel, având în vedere că aceste produse atât de versatile îți oferă o gamă largă de designuri și posibilități de montare.

Modele de tavane extensibile: versatile, elegante, creative

Tavanele extensibile reprezintă o modalitate simplă și plăcută de a amenaja o încăpere, oferind o multitudine de opțiuni creative. Avantajul unui tavan extensibil îl prezintă faptul că poate fi instalat pe suprafețe înclinate, orizontale, chiar si pe cele verticale. Formele pe care le poate lua un tavan extensibil sunt extrem de numeroase.

Mai jos aveți o mică galerie foto cu unele dintre lucrările noastre. Puteți observa varietate de moduri în care tavanele extensibile au fost utilizate, creând de fiecare dată o atmosferă nouă. Tavanele extensibile sunt, cu adevărat, o soluție nemaipomentiă pentru a schimba totol atmofera dintr-o casă sau dintr-un birou, spațiu comercial de orice tip. Modelele de tavane extensibile sunt foarte versatile.

În ce tipuri și stiluri se împart aceste modele de tavane extensibile?

Tavanele imprimate oferă posibilitatea de a impirma fotografii, logo-uri, la alegere, pe 14 finisaje.

Tavane lucioase. Sunt foarte elegante și potrivite atât în restaurante, birouri, cât și în locuințe. Avantajul lor este că, datorită aspectului lucios, lumina, atât cea naturală, cât și cea artificială este difuzată mai eficient. Un mod plăcut de a vă bucura de o cameră mereu luminoasă.

Tavane translucide, cu inserții LED, îți transformă plafonul într-un corp de iluminat imens, creând o atmoferă deosebită.

Tavane acustice. Există și posibilitatea instalării de tavane extensibile acustice care sunt fabricate din membrane micro-perforate ca un absorbant acustic ce combină estetica cu calitatea acustică. Rețineți că absorbantul acustic este diferit de izolatorul acustic. Absorbantul acustic îmbunătățește sunetul de cameră.

Cât de eficiente sunt tavanele extensibile?

Materialul din care sunt confecționate aceste tavane este stabil la schimbările de temperatură și astfel permite montarea lor în orice tip de încăpere, indiferent de destinația pe care o are sau de modelul ales.

AVANTAJE PRINCIPALE:

 • design unic
 • modularitate
 • securitate – material ignifug
 • rezistență la umezeală și în caz de inundații
 • memorie (compus din molecule cu memorie)
 • izolație termică
 • soluții de optimizarea acustică prin tehnologia Acoustics®

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

CERE O OFERTĂ ACUM

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Sună la 0746529730!