Descoperă o galerie impresionantă cu modele de tavane false

Un spațiu comercial sau o locuință se pot transforma în spații cu un design nemaiîntâlnit, cât ai clipi. Tavanele false extensibile sunt produse atât de versatile și îți oferă o gamă largă de designuri și posibilități de montare, cum nici nu ți-ai fi închipuit. Ca să te convingem, în continuare îți vom face o scurtă prezentare a acestor tavane, dar mai ales a portofoliul nostru, doldora de poze cu tavan fals.

Despre tavanele extensibile Flexifoll

Îmbinând ultimele tehnologii cu cele mai noi tendințe în materie de design interior, produsele Flexifoll își garantează schimbarea WOW pe care ți-o dorești acasă sau la locul de muncă. Avantajul unui tavan extensibil îl prezintă faptul că poate fi instalat pe suprafețe înclinate, orizontale, chiar si pe cele verticale. Formele pe care le poate lua un tavan extensibil sunt extrem de numeroase.

Materialul din care sunt confecționate aceste tavane este stabil la schimbările de temperatură și astfel permite montarea lor în orice tip de încăpere, indiferent de destinația pe care o are sau de modelul ales.

AVANTAJE PRINCIPALE:

 • design unic
 • modularitate
 • securitate – material ignifug
 • rezistență la umezeală și în caz de inundații
 • memorie (compus din molecule cu memorie)
 • izolație termică
 • soluții de optimizarea acustică prin tehnologia Acoustics®

Poze cu tavan fals

În ce tipuri și stiluri se împart aceste modele de tavane extensibile?

Tavanele imprimate oferă posibilitatea de a impirma fotografii, logo-uri, la alegere, pe 14 finisaje.

Tavane lucioase. Sunt foarte elegante și potrivite atât în restaurante, birouri, cât și în locuințe. Avantajul lor este că, datorită aspectului lucios, lumina, atât cea naturală, cât și cea artificială este difuzată mai eficient. Un mod plăcut de a vă bucura de o cameră mereu luminoasă.

Tavane translucide, cu inserții LED, îți transformă plafonul într-un corp de iluminat imens, creând o atmoferă deosebită.

Tavane acustice. Există și posibilitatea instalării de tavane extensibile acustice care sunt fabricate din membrane micro-perforate ca un absorbant acustic ce combină estetica cu calitatea acustică. Rețineți că absorbantul acustic este diferit de izolatorul acustic. Absorbantul acustic îmbunătățește sunetul de cameră.

Tavane 3D. Sunt o soluție inedită de a decora un spațiu. Imprimeurile pot fi dintre cele mai diverse, în funcție de preferințele fiecărui client. De la un cer senin, până la imgini cu lumea acvatică, nicio dorință nu este de neîndeplinit. Pentru un efect și mai UAU, tavanele extensibile 3D pot fi decorate cu fibră optică, bandă led…

 

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și modele de tavane extensibile. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

CERE O OFERTĂ ACUM

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Sună la 0746529730!