Tavan extensibil lucios, potrivit oricărei încăperi

Te gândești la modalități de a-i oferi locuinței un nou vibe, o atmosferă confortabilă, dar totuși elegantă? Noi îți recomandăm instalarea unui tavan extensibil lucios – o modalitate rapidă și eficientă, la costuri rezonabile, prin care vei aduce un suflu noi în fiecare dintre camerele tale. Este ideal chiar și în baie sau bucătărie, unul dintre cele mai mari avantaje ale unui tavan extensibil fiind rezistența la umezeală. Unde mai pui că, pe lângă toate astea, este antistatic, impermeabil, ignifug, tratat anti-germeni, non-coroziv și foarte ușor.  Microperforat, sau în combinație cu materiale fonoabsorbante, are rol acustic.

Tavan extensibil lucios: cât durează instalarea, cât de costă și ce rezultate îți oferă?

Îți vom răspunde numaidecât la aceste întrebări și îți lăsăm o galerie foto cu lucrările noastre, pentru a vedea cât de minunate sunt aceste tavane. Indiferent care este stilul tău, un tavan extensibil lucrio se potrivește atât în decoruri clasic-elegante, cât și în cele minimaliste, rustice sau futuriste. Este ideal și în locuințe, dar și în restaurante, hoteluri, săli de jocuri, saloane de înfrumusețare, clinici, farmacii… practic în orice încăpere, indiferent de destinația lui.

Tavanele extensibile îți oferă posibilitatea de a le imprima fotografii, logo-uri, la alegere, pe 14 finisaje, astfel încât tu să te bucuri de un decor unic, personalizat.

Instalarea unui tavan extensibil este foarte rapidă. O instalare traditională într-o încăpere, cum ar fi un dormitor, de o suprafață de aproximativ 25 m2, cu un format simplu, implică o jumatate de zi de lucru și nu necesită mutări de mobilier. Iată ce simplu e să îți transformi casa!

Costurile sunt modice, raportat la calitatea și numeroasele avantaje pe care un astfel de tavan le oferă. Prețul pornește de la 120 lei/mp, cu montaj inclus.

Mai multe lucrări – galerie foto

De ce să alegi Flexifoll?

Alegi Flexifoll pentru că noi suntem profesioniști în tavane extensibile, cu 25 de ani experiență. Realizăm lucrări în toată țara, pentru persoane fizice sau firme. Oferim garanție 10 ani și asigurăm montaj rapid.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

Sună la 0746529730!