Tavan extensibil negru – o idee inedită pentru amenajarea spațiului

Te gândești să faci o schimbare în casă? Ce-ar fi să optezi pentru amenajarea casei cu tavan extensibil negru? Îți spunem noi: rezultatul va fi unul WOW, care va surprinde pe toată lumea. Acest model de tavan oferă o notă elegantă, intimă și deosebită încăperilor, așa cum vei putea observa și în fotografiile de mai jos.

Tavan extensibil negru – ce modele am la dispoziție?

Tavanul extensibil este o modalitate economică și rapidă prin care orice spațiu, indiferent de destinația lui, poate fi amenajat într-un mod original. Aceastea sunt apreciate, în mod deosebit, pentru versatilitatea lor: pot fi imprimate, simple sau 3D, culori  mate sau lucioase. De asemenea, pot decora cu succes orice tip de suprafață, fie plafon (orizontal), fie o suprafață verticală, înclinată etc. Dacă îți dorești un tavan extensibil negru, atunci poți opta pentru mai multe variante. Hai să le vedem pe fiecare în parte.

Tavan extensibil negru lucios, simplu

Fiind lucios, acesta va reflecta lumina și va deveni ca o „oglindă” uriașă, lăsând impresia de spațiu mai mare și mai aerisit. Este ideal pentru orice încăpere a locuinței, de la bucătărie, până la living sau baie, ori chia pentru un spațiu comercial.

Tavan extensibil negru cu periametral cu bandă led alb și/sau RGB

Pentru un efect și mai puternic, poți opta pentru instalarea unui tavan negru alături de un periametral cu bandă led cu lumină alb sau RGB, pentru a crea un contrast deosebit.

Tavan extensibil negru cu fibră optică 

Pentru seri de neuitat, ai posibilitatea de a alege un tavan negru lucios cu fibră optică. Ai ocazia să te bucuri de o „noapte înstelată” în fiecare seară, la tine acasă.

Desigur, poți aă alegi și o combinație de culori, așa cum este exemplul de mai jos: spațiu amenajat cu tavan alb lucios și tavan negru lucios. A ieșitfoarte interesant, nu? Culori pe care alegi să le combini sunt la alegerea ta, desigur.

 

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Găsești mai multe idei pentru inspirație, dar și informații legate de produsele noastre, și la noi pe blog.

Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

 

Sună la 0746529730!