Tavane extensibile: un efect wow, un raport calitate-preț excelent

Tavanul extensibil este o modalitate economică și rapidă prin care orice spațiu, indiferent de destinația lui, poate fi amenajat într-un mod original. Tavanele extensibile îți oferă posibilitatea de a le imprima fotografii, logo-uri, la alegere, pe 14 finisaje, astfel încât tu să te bucuri de un decor unic, personalizat. Vezi, în continuare, mai multe detalii despre investiția pe care o presupune instalarea unui astfel de tavan (tavan extensibil preț) și avantajele principale.

tavan extensibil preț

Tavan extensibil preț și avantaje

Sunt frumoase, impresionează prin designul original, adaptat în funcție de preferințele clientului. Sunt produse de calitate – de top – și mulți au tendința să creadă că au prețuri inaccesibile. Costul unui astfel de tavan este de 120 lei/mp, cu montajul inclus.

Caracteristicile acestor tavane extensibile sunt numeroase. Sunt o investiție nemaipomenită, nu doar din punct de vedere estetic: tavanele extensibile vă oferă o serie de avantaje deloc de neglijat:

  • izolează termic: cu tavanul sau podeaua realizate din blocuri goale, se creează un strat de aer. Acest strat de aer formează o pernă izolatoare ce previne formarea de condens pe materialul tavanului extensibil. Se reduce, astfel, pierderea de căldură prin tavan și scade volumul util ce trebuie încălzit. Poate fi asociat cu materiale de izolare pentru rezultate excelente;
  • acustică și estetică: soluții de optimizarea acustică prin tehnologia Acoustics®. Acustica poata fie asociată cu materialele de izolare pentru optimizare acustică perfectă;
  • longevitate atestata de clienți satisfăcuți pe parcursul a 25 de ani;
  • raport calitate/preț excelent;

Datorită diverselor sisteme de prindere utilizate pentru fixarea tavanelor, se pot crea toate tipurile de modele, inclusiv forme 3D și forme organice. Tavanele extensibile sunt realizate dintr-o membrană elastică ignifugă, creată dintr- un polimer. Tavanele extensibile nu sunt toxice și sunt 100% reciclabile.

De ce să alegi Flexifoll?

Flexifoll- Profesioniști în tavane extensibile, cu 25 de ani experiență, realizăm lucrări în toată țara, pentru persoane fizice sau firme. ???? Garanție 10 ani, asigurăm montaj rapid. Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

Sună la 0746529730!