Tavan extensibil versus tavan din rigips. Alege înțelept!

Locuința noastră ne definește. Petrecem destul timp acasă, așa încât ne place ca refugiul nostru să fie un loc frumos, confortabil și care să ne ofere un sentiment de tihnă, ocrotire. Din aceste motive, modul în care alegem să ne recondiționăm și să ne decorăm casele este foarte important. Pentru un design deosebit al locuinței și starea de confort pe care o induce, îți propunem alegerea unor tavan extensibil.

Tot mai multă lume preferă tavanul extensibil în detrimentul celui din rigips, întrucât acesta din urmă nu oferă nici aceeași calitate, nici aceeași durată de viață. Iată principalele avantaje ale unui tavan extensibil, spre deosebire de un tavan din rigips.

Tavan extensibil vs. tavan din rigips. Comparație

Instalarea. Spre deosebire de un tavan din rigips a cărui instalare poate dura până la câteva zile, instalarea unui tavan extensibil se poate face în doar câteva ore. Tavanele din rigips au nevoie de mai mult timp pentru ca materialele folosite la punerea lor (glet, amrosă, var) să se usuce complet. Tavanul flexibil nu necesită gletuire și văruire, el fiind confecționat dintr-o membrană flexibilă, care se prinde pe un cadru din aluminiu simplu și rapid de montat.

Design. Din punct de vedere estetic, tavanul din rigips are un aspect final plăcut, dacă este montant de profesioniști, însă nu perfect. Un tavan extensibil, pe de altă parte, nu prezintă nicio imperfecțiune. Mai mult decât atât, el poate fi comandat într-o gamă variată de modele lucioase, mate etc., cu sau fără lumini de ambient instalate. Aspectul final este unul elegant, deosebit.

Durabilitate și siguranță. Spre deosebire de un tavan din rigips, care într-un timp relativ scurt poate prezenta fisuri ce necesită reparații clasice (gletuire, var, deranj), tavanul extensibil este foarte rezistent în timp. De asemenea, membrana din care este confecționat este non-inflamabilă. În afară de asta, este rezistent la umezeală (și în caz de inundații), ceea ce îl face ideal și pentru încăperi precum bucătăria sau baia.

Desigur, tavanele extensibile sunt soluția ideală ș în cazul spațiilor publice, datorită numeroaselor variante de design pentru care se poate opta. În cazul instalării unui tavan extensibil într-un spațiu public, aprobările ISU se oferă la montare.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și modele de tavane extensibile. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

CERE O OFERTĂ ACUM

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Sună la 0746529730!