Tavan fals modern pentru locuințe și spații comerciale

Domeniul amenajărilor interioare este într-o continuă schimbare și mereu ne ia prin surprindere cu diverse stiluri de design interior, dar și produse dintre cele mai neconvenționale, astfel încât să putem obține o locuință sau un spațiu comercial pe gustul nostru. Este și cazul unui tavan fals modern, care în ziua de astăzi ne oferă multiple posibilități de a crea încăperi originale, unice.

tavan fals modern

Tavan fals modern – Flexifoll

Din punct de vedere al designului, avantajul unui tavan fals modern extensibil îl prezintă faptul că poate fi instalat pe suprafețe înclinate, orizontale, chiar si pe cele verticale. Formele pe care le poate lua un tavan extensibil sunt extrem de numeroase.

Alte avantaje:

  • design unic
  • modularitate
  • securitate – material ignifug
  • rezistență la umezeală și în caz de inundații
  • memorie (compus din molecule cu memorie)
  • izolație termică
  • soluții de optimizarea acustică prin tehnologia Acoustics®

În funcție de camere și destinația lor, puteți alege dintr-o paletă variată de structuri, de la tavane lucioase tip oglindă, care vor face ca încăperile să pară mai spațioase și mai luminoase, până la tavane cu aspect mat sau imprimate cu imagini la alegerea voastră (de la peisaje din natură și până la personaje de desene animate).

tavan fals modern

 

Este posibilă integrarea tututor tipurilor de iluminare (suspendat, integrat, spoturi, fibre optice, leduri, schimăari de culori, etc), crearea de forme iluminate (3D, cuburi, piramide, sfere, etc), precum și utilizarea de proiectii sau retro-proiectii (jocuri de lumini, imagini).

Tavan fals modern – tipuri de tavane extensibile

Tavane lucioase. Sunt foarte elegante și potrivite atât în restaurante, birouri, cât și în locuințe. Avantajul lor este că, datorită aspectului lucios, lumina, atât cea naturală, cât și cea artificială este difuzată mai eficient.

Tavane translucide, cu inserții LED, îți transformă plafonul într-un corp de iluminat imens, creând o atmoferă deosebită.

Tavane imprimate. Poți imprima orice imagine dorești, de la peisaje, până la logo-ul afacerii tale.

tavan fals modern

Tavane acustice. Există și posibilitatea instalării de tavane extensibile acustice care sunt fabricate din membrane micro-perforate ca un absorbant acustic ce combină estetica cu calitatea acustică (absorbantul acustic este diferit de izolatorul acustic. Absorbantul acustic îmbunătățește sunetul de cameră).

Te invităm să vezi mai multe modele de tavane în Portofoliul nostru.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

Sună la 0746529730!