Tavane extensibile 3D, pentru spații deosebite

Ați auzit despre tavane extensibile 3D, dar încă nu știți cât sunt de fiabile, ce avantaje au, cum ar putea schimba locul în care locuiți sau lucrați? Vă răspundem noi la aceste întrebări.

Tavanele extensibile 3D sunt o soluție inedită de a decora un spațiu. Imprimeurile pot fi dintre cele mai diverse, în funcție de preferințele fiecărui client. De la un cer senin, până la imgini cu lumea acvatică, nicio dorință nu este de neîndeplinit. Pentru un efect și mai UAU, tavanele extensibile 3D pot fi decorate cu fibră optică, bandă led…

Tavane extensibile 3D – ce trebuie să știți?

Tavanele 3D beneficiază de toate avantajele tavanelor false extensibile, despre care puteți citi pe larg aici. Menționăm, totuși, cele mai importante caracteristici ale tavanelor extensibile:

  • sunt ignifuge;
  • membrana elastică este rezistentă la umezeală sau în caz de inundații. Un tavan extensibil 3D poate fi instalat fără probleme în săli de baie, bazine, vivarii etc.;
  • sunt creații unice, ce înfrumusețează clădirile;
  • se potrivesc cu orice fel de decorațiuni;
  • oferă personalitate spațiului;
  • Materialul din care sunt confecționate aceste tavane este stabil la schimbările de temperatură și astfel permite montarea lor în orice tip de încăpere, indiferent de destinația pe care o are sau de modelul ales;
  • la alegere din 230 de culori si 15 finisaje.

De asemenea, ca în cazul celorlalte modele de tavane extensibile, este ușor de montant (sau de demontat) și se adaptează la orice tip de spațiu. Oferă posibilitatea de integrare a sistemelor de iluminare, încălzire, aer condiționat, sisteme de securitate etc.

Designul lor îndrăzneț le face ideale pentru spațiile moderne. Există și posibilitatea instalării de tavane extensibile acustice care sunt fabricate din membrane micro-perforate ca un absorbant acustic ce combină estetica cu calitatea acustică. Rețineți că absorbantul acustic este diferit de izolatorul acustic. Absorbantul acustic îmbunătățește sunetul de cameră.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

 

Sună la 0746529730!