Amenajare cameră copii cu ajutorul tavanelor extensibile

Tavanele extensibile sunt printre cele mai interesante moduri de a amenaja o încăpere, oferind nenumărate posibilități de design, dintre cele mai creative. Așadar, nu e de mirare că ele pot fi o idee nemaipomenită de amenajare cameră copii. Puteți alege dintre o varietate de modele de tavane extensibile, cu imprimeuri precum: universul galactic, cer, animăluțe etc. Orice ar putea fi pe placul copiilor și al vostru.

Amenjare cameră copii cu ajutorul tavanelor extensibile

Copiilor le plac luminile, culori, imaginile vibrante care să le stârnească curiozitatea, imaginația și creativitatea. Indiferent de vârsta copilului, puteți opta pentru modele de tavane extensibile care să se plieze pe dorințele celor mici. Avantajul cel mai mare al acest tipuri de tavane este modalitatea de instalare, care poate fi atât clasică, cât și pe verticală, oblic etc.

Iată, înainte de a te gândi la ce fel de tavan s-ar potrivi în camera copilului tău, de ce este avantajos un tavan extensibil:

  • design unic
  • modularitate
  • securitate – material ignifug
  • rezistență la umezeală și în caz de inundații
  • memorie (compus din molecule cu memorie)
  • izolație termică
  • soluții de optimizarea acustică prin tehnologia Acoustics®

Amenajare cameră copii – ce fel de tavane extensibile îți recomandăm?

Tavanele imprimate oferă posibilitatea de a imprima fotografii, logo-uri, la alegere, pe 14 finisaje. Elemente inspirate din natură, personaje preferate din desene animate, și nu numai, pot fi întotdeauna prezente cu cei mici, ceea ce le va crea o stare de confort și siguranță. Camera trebuie să fie, în fond, universul lor unde să-și traăiască fanteziile, emoțiile, locul de odihnă și studiu, așa încât trebuie creat un ambient cât mai plăcut și relaxant.

Tavane translucide, cu inserții LED, îți transformă plafonul într-un corp de iluminat imens, creând o atmoferă deosebită. Copiii vor fi cu siguranță încântați de ledurile colorate.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

Sună la 0746529730!