Amenajarea spațiilor cu tavane false

Oamenii care caută soluții cât mai practice, dar și originale, de a-și amenaja spațiul, indiferent că e vorba despre spațiul comerciale sau despre propria locuință, apelează la instalarea unor tavane false. Tot mai apreciate sunt, în zilele noastre, modelele originale, clasice sau mai puțin convenționale,  de tavane extensibile.  Aceastea sunt apreciate, în mod deosebit, pentru versatilitatea lor: pot fi imprimate, simple sau 3D, culori  mate sau lucioase. De asemenea, pot decora cu succes orice tip de suprafață, fie plafon (orizontal), fie o suprafață verticală, înclinată etc.

Tavane false. Alege cu încredere tavanele extensibile

Tavanele false pot fi de mai multe tipuri, însă cu siguranță tavanele extensibile vă oferă cele mai bune avantaje. Puteți citi aici și câteva note comparative între tavanele extensibile și tavanele din rigips.  Alte tipuri de tavane false cunoscute sunt cele din polistiren. Și, deși oferă un aspect ingrijit al plafonului, acestea sunt mult mai puțin rezistente (există risc de rupere și la montaj, mai ales dacă alegeți să îl puneți singuri).

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unor tavane false extensibile este rezistentența la umiditatea și elesticitatea: în caz de inundație sau orice alt tip de avarie cu apă, tavanele pot suporta mase mari de apă (pot sprijini mase de până la 150 kg). Odată eliminată apa, tavanul revine la normal. De asemenea, sunt ignifuge și vă oferă și izolare termică: cu tavanul sau podeaua realizate din blocuri goale, se creează un strat de aer. Acest strat de aer formează o pernă izolatoare ce previne formarea de condens pe materialul tavanului extensibil. Astfel, este redusă pierderea de căldură prin tavan și podea, scade volumul util ce trebuie încălzit. Poate fi asociat cu materiale de izolare pentru rezultate excelente.

Dacă vă preocupă protejarea mediului înconjurător, aflați că tavanele false extensibile sunt și ecologice și reciclabile 100%. 1.000 m2 de tavan extensibil reprezintă mai puțin de 180 kg de material pentru un volum de 0,10 m3 (un tavan lambrisa de aceeași dimensiune echivalează cu 50 m). Citiți toate caracteristicile tavanelor extensibile aici.

Tavanele false extensibile sunt perfecte pentru orice tip de spațiu, de la camera copiilor, până la amenajarea sălilor de înot sau a cabinetelor medicale, restaurante, săli de jocuri, clădiri de birouri etc.

Prețul unor tavane extensibile este

De ce să alegi Flexifoll?

Alegi Flexifoll pentru că noi suntem profesioniști în tavane extensibile, cu 25 de ani experiență. Realizăm lucrări în toată țara, pentru persoane fizice sau firme. Oferim garanție 10 ani și asigurăm montaj rapid. De asemenea, oferim și montăm echipamente de iluminat, pentru a crea spații de neuitat.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

Sună la 0746529730!