Idei de amenajare a livingului cu tavane extensibile

Ce-ai spune dacă, de dată asta când te apuci de văruit prin casă (și poate chiar să redecorezi), să faci lucrurile puțin altfel? Dacă te-ai plictisit de același aspect banal al livingului, îți recomandăm să îți instalezi un tavan extensibil. Există numeroase modele tavan living, care cu siguranță îți vor schimba total aspectul încăperii. Hai să le descoperim împreună!

Modele tavan living – personalizează-ți casă după stilul tău

Home sweet home. Acasă este locul unde trebuie să te întorci mereu cu inima deschisă. E refugiul tău, extensie a personalității tale, așa că este foarte important să-ți creezi o atmosferă în perfectă concordanță cu stilul și personalitatea ta. Când vrei și câteva tușe originale, atunci cu siguranță alegerea unor tavane extensibile pentru zona de living, și nu numai, te va ajuta să obții un rezultat deosebit.

Modele tavan living. Ce opțiuni am?

Tavanele imprimate oferă posibilitatea de a impirma fotografii, logo-uri, la alegere, pe 14 finisaje.

modele tavan living

Tavane lucioase. Sunt foarte elegante și potrivite atât în restaurante, birouri, cât și în locuințe. Avantajul lor este că, datorită aspectului lucios, lumina, atât cea naturală, cât și cea artificială este difuzată mai eficient. Un mod plăcut de a vă bucura de o cameră mereu luminoasă.

modele tavan living

Tavane translucide, cu inserții LED, îți transformă plafonul într-un corp de iluminat imens, creând o atmoferă deosebită.

modele tavan living

Tavane acustice. Există și posibilitatea instalării de tavane extensibile acustice care sunt fabricate din membrane micro-perforate ca un absorbant acustic ce combină estetica cu calitatea acustică. Rețineți că absorbantul acustic este diferit de izolatorul acustic. Absorbantul acustic îmbunătățește sunetul de cameră.

Una dintre opțiunile out of the box sunt tavanele lucioase negre, foarte apreciate în amenajările interioare ale locuințelor. Puteți vedea mai multe modele în articolul: Tavan extensibil negru – o idee inedită pentru amenajarea spațiului.

Galerie foto – modele tavan living

Cât de eficiente sunt tavanele extensibile?

Materialul din care sunt confecționate aceste tavane este stabil la schimbările de temperatură și astfel permite montarea lor în orice tip de încăpere, indiferent de destinația pe care o are sau de modelul ales.

AVANTAJE PRINCIPALE:

 • design unic (îți poți crea cu ajutorul lor și un perete statement – tavanele extensibile pot avea orice tip de formă: orizontal, rotund, înclinat, 3D, etc);
 • modularitate;
 • securitate – material ignifug;
 • rezistență la umezeală și în caz de inundații;
 • memorie (compus din molecule cu memorie);
 • izolație termică;
 • soluții de optimizarea acustică prin tehnologia Acoustics®.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

CERE O OFERTĂ ACUM

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Sună la 0746529730!