Tavane false pentru locuințe moderne

Odată cu venirea primăverii, simțim nevoia de o schimbare, de o împrospătare, atât a garderobei și a parfumului, cât și a locuinței. Pe lângă văruirea periodică a locuinței, poate a venit timpul ca în această primăvară să faceți o schimbare care chiar să aducă un suflu nou atmosferei din casă. Noi vă recomandăm să vă montați tavane false în locuință, pe care le puteți personaliza după preferințe.

Tavane false extensibile – modele originale, personalizate, unice

Tavanele false extensibile sunt elastice, ceea ce le permite să fie montante pe orice tip de suprafață și vă permite să creați modele dintre cele mai diverse. Partea cea mai bună este că momtarea lor se face foarte ușor, fără a face praf și deranj. Costul unui astfel de tavan este de 120 lei/mp, cu montajul inclus.

Datorită diverselor sisteme de prindere utilizate pentru fixarea tavanelor, se pot crea toate tipurile de modele, inclusiv forme 3D și forme organice. Tavanele extensibile sunt realizate dintr-o membrană elastică ignifugă, creată dintr- un polimer. Tavanele extensibile nu sunt toxice și sunt 100% reciclabile.

În funcție de camere și destinația lor, puteți alege dintr-o paletă variată de structuri, de la tavane lucioase tip oglindă, care vor face ca încăperile să pară mai spațioase și mai luminoase, până la tavane cu aspect mat sau imprimate cu imagini la alegerea voastră (de la peisaje din natură și până la personaje de desene animate).

Este posibilă:

  • integrarea tututor tipurilor de iluminare (suspendat, integrat, spoturi, fibre optice, leduri, schimăari de culori, etc);
  • crearea de forme iluminate (3D, cuburi, piramide, sfere, etc);
  • utilizare de proiectii sau retro-proiectii (jocuri de lumini, imagini).

De ce să alegi Flexifoll?

Flexifoll- Profesioniști în tavane extensibile, cu 25 de ani experiență, realizăm lucrări în toată țara, pentru persoane fizice sau firme. ???? Garanție 10 ani, asigurăm montaj rapid. Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

Sună la 0746529730!