Tavane lucioase extensibile – descoperă un mod inedit de a-ți amenaja spațiul

Spațiile amenajate cu tavane lucioase sunt deosebite și impresionează pe oricine le trece pragul. În funcție de culoarea tavanului, camera poate părea mai mare și mai aerisită (în cazului unor tavane false albe) sau îți poate crea un sentiment de protecție și intimitate, așa cum e în cazul tavanelor false negre.

Tavane lucioase extensibile – galerie foto

Această prezentare necesită JavaScript.

Așa cum puteți observa în fotografii, tavenele lucioase sunt foarte elegante și potrivite atât în spațiile comerciale (restaurante, birouri, cabinete medicale), cât și în locuințe. Avantajul lor este că, datorită aspectului lucios, lumina (și cea naturală, și cea artificială) este difuzată mai eficient.

Tavenele lucioase se pot personaliza ușor. De exemplu, dacă alegeți un tavan lucios alb, puteți opta și pentru o bandă LED RGB și în acest mod puteți schimba culoarea tavanului în funcție de dispoziția de moment.

tavane lucioase

 

Tavanul lucios este ideal chiar și în baie sau bucătărie, unul dintre cele mai mari avantaje ale unui tavan extensibil fiind rezistența la umezeală. De altfel, am amenajat și piscine interioare cu astfel de tavane.

Unde mai pui că, pe lângă toate astea, este antistatic, impermeabil, ignifug, tratat anti-germeni, non-coroziv și foarte ușor.  Microperforat, sau în combinație cu materiale fonoabsorbante, are rol acustic.

Instalarea unui tavan extensibil este foarte rapidă. O instalare traditională într-o încăpere, cum ar fi un dormitor, de o suprafață de aproximativ 25 m2, cu un format simplu, implică o jumatate de zi de lucru și nu necesită mutări de mobilier. Iată ce simplu e să îți transformi casa!

Tavane lucioase extensibile: un efect wow, un raport calitate-preț excelent

Sunt frumoase, impresionează prin designul original, adaptat în funcție de preferințele clientului. Sunt produse de calitate – de top – și mulți au tendința să creadă că au prețuri inaccesibile. Costul unui astfel de tavan este de 120 lei/mp, cu montajul inclus.

Sunt o investiție nemaipomenită, nu doar din punct de vedere estetic: tavanele extensibile vă oferă o serie de avantaje deloc de neglijat:

  • izolează termic: cu tavanul sau podeaua realizate din blocuri goale, se creează un strat de aer. Acest strat de aer formează o pernă izolatoare ce previne formarea de condens pe materialul tavanului extensibil. Se reduce, astfel, pierderea de căldură prin tavan și scade volumul util ce trebuie încălzit. Poate fi asociat cu materiale de izolare pentru rezultate excelente;
  • acustică și estetică: soluții de optimizarea acustică prin tehnologia Acoustics®. Acustica poata fie asociată cu materialele de izolare pentru optimizare acustică perfectă;
  • longevitate atestata de clienți satisfăcuți pe parcursul a 25 de ani.

De ce să alegi Flexifoll?

Flexifoll- Profesioniști în tavane extensibile, cu 25 de ani experiență, realizăm lucrări în toată țara, pentru persoane fizice sau firme. ???? Garanție 10 ani, asigurăm montaj rapid. Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, ca să fii la curent cu cele mai noi informații și produse din domeniu. Pentru comenzi și informații, îți stăm la dispoziție la tel: 0746529730.

Sună la 0746529730!